Vistas gabaliņi

Padoms

Pagatavojiet paši savu kečupu, uz lēnas uguns kopā vārot 3 tomātus, 1 sīpolu, 1 tējk. koncentrētas tomātu pastas, 1 sasmalcinātu ķiploka daiviņu, 4 tējk. balzametiķa, 1 tējk. medus, sāli un piparus.

Vistas gabaliņi

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 100 g rīvmaizes
  • 60 g miltu
  • 3 olas
  • 2 ēd.k. eļļas
  • sāls
  • pipari

Recepte

  1. Izņemiet skrimšļus un atdaliet taukus no vistas filejas. Sagrieziet gabaliņos aptuveni 4 līdz 5 cm un uzberiet sāli un piparus.
  2. Sagatavojiet sastāvdaļas rīvmaizei: ievietojiet olas bļodā ar šķipsniņu sāls un pipariem un sakuliet. Ielejiet miltus otrā bļodā un ievietojiet rīvmaizi trešajā.
  3. Iemērciet gabaliņus miltos, tad olu masā un, visbeidzot, rīvmaizē. Biezākam maizes pārklājumam, iemērciet vistas gabaliņus olu masā un rīvmaizē otrreiz. Ielieciet tos Easy Fry & Grill grozā un uzsmidziniet olīveļļu.
  4. Digitālā versija: izvēlieties NUGGETS iestatījumu un gatavojiet 10 minūtes, apmaisot gatavošanas vidū. Mehāniskā versija: gatavojiet 200°C temperatūrā 10 minūtes, apvēršot otrādi gatavošanas vidū.

Padoms

Pagatavojiet paši savu kečupu, uz lēnas uguns kopā vārot 3 tomātus, 1 sīpolu, 1 tējk. koncentrētas tomātu pastas, 1 sasmalcinātu ķiploka daiviņu, 4 tējk. balzametiķa, 1 tējk. medus, sāli un piparus.

Klikšķini šeit, lai abonētu jaunumus!

Tas ir vienīgais veids, kā nepalaist garām nevienu īpašo piedāvājumu.

Tālāk Vairāk