Grilēta jūras karūsa ar tomātiem un olīvām

Padoms

Pasniedziet jūras karūsas filejas ar rīsiem un dārzeņiem pēc izvēles.

Grilēta jūras karūsa ar tomātiem un olīvām

Sastāvdaļas

  • 4 karūsas filejas
  • 4 pētersīļa zariņi
  • 1/2 citrons
  • 2 tomāti
  • 4 ēd.k. olīveļļas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 50 g olīvu bez kauliņiem
  • sāls
  • pipari

Recepte

  1. Nomizojiet un izspiediet citronu. Sasmalciniet pētersīli un ķiploku, tad sagrieziet tomātus un sasmalciniet olīves aplīšos. Samaisiet kopā, pievienojiet olīveļļu un nolieciet malā.
  2. Notīriet karūsas filejas un apberiet ar sāli un pipariem.
  3. Digitālā versija: Izvēlieties iestatījumu GRILL un ļaujiet iesilt līdz 200°C temperatūrai 15 minūtes, tad ielieciet filejas grozā un turpiniet gatavot vēl 5 minūtes. Mehāniskā versija: Ievietojiet filejas grozā un ļaujiet iesilt līdz 200°C temperatūrai 15 minūtes. Gatavojiet 7 minūtes.
  4. Pasniedziet ar mērci.

Padoms

Pasniedziet jūras karūsas filejas ar rīsiem un dārzeņiem pēc izvēles.

Klikšķini šeit, lai abonētu jaunumus!

Tas ir vienīgais veids, kā nepalaist garām nevienu īpašo piedāvājumu.

Tālāk Vairāk