Vista ar riekstiem
- Marinē vistas gaļu čilli un kumīnā.
- Uz karstas pannas izkausē sviestu, pievieno sīpollokus un puravus (sīpolu un puravu daudzumu var pielāgot atkarībā no vēlmēm). Apcep 2 minūtes uz vidējas uguns.
- Pievieno marinēto vistas gaļu un cep, maisot sastāvdaļas, līdz vistas gaļa no ārpuses ir pagatavota.
- Samazina karstumu. Pievieno kokosriekstu krējumu, zemesriekstus un kukurūzu. Sajauc visas sastāvdaļas.
- Ievieto pannu cepeškrāsnī (atcerieties - pirms cepeškrāsns aizvēršanas noņemiet Ingenio rokturi, cepšanas laikā tas nedrīkst būt piestiprināts pannai).
- Cep aptuveni 30 minūtes 175°C temperatūrā, līdz vistas gaļa ir pilnībā pagatavota.